HARU SUSHI HELSINKI

Päivittäin tuoreita sushinautintoja Helsingissä!

AUKIOLOAJAT

Ma - Pe: 11-21
La - Su: 12-21

Sijainti

Fredrikinkatu 30, 00120 Helsinki
Booking Table here:

Varaa pöytä

HARU SUSHI HELSINKI

Maistuisko herkullinen ”Sushi Helsinki” -buffet? Haru on Punavuoren ja Kampin välimaastossa sijaitseva erilainen sushiravintola, joka tarjoilee tuoretta ja persoonallista japanilaista ruokaa viikon jokaisena päivänä.

Maistuvan sushin ei tarvitse olla monimutkaista. Helsinkiläinen Haru sushiravintola panostaa tuoreisiin, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja herkulliseen makuun. Lounaaseen sisältyy noin 25 sushin vaihtuva valikoima, ja illallisbuffettiin sisältyy lähes 30 sushin valikoima, jolloin myös raaka-aineet yltävät perustasoa korkeammalle. Valmistamme myös erikoissusheja, sillä pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme aina myös uutta.

Lounasbuffet

Ma-Pe klo 11-17

13,90€

Illallisbuffet

Ma-To 17-21
Pe 17-21

16,90€

Viikonloppubuffet

La 12-21
Su 12-21

16,90€

Buffetin hintaan kuuluu:

Joka päivä erilaiset salaatit
Päivittäin vaihtuva laaja sushivalikoima
Vaihtoehtoja kasvissyöjille ja vegaaneille
Jälkiruoka, kahvi ja tee sekä limonadit hanasta

 
 
 
 

Erikoisruokavaliot

Kasvissyöjät ja vegaanit ovat tervetulleita Haru Sushiin! Tarjoamme niin lounaalla kuin päivälliselläkin kattavan valikoiman vaihtoehtoja myös erikoisruokavalioista nauttiville asiakkaillemme. Kasvissyöjä löytää sushivalikoimastamme kymmenkunta erilaista vaihtoehtoa ja salaateistamme yleensä puolet saa kasvisversioina, samoin keitoista. Kerrothan meille erikoisruokavaliostasi, niin osaamme palvella sinua paremmin!

“You can’t buy happiness, but you can buy sushi, which is kind of the same thing.”

Juomat

Sushi Helsinki buffetin hintaan kuuluvat vesi, tee, kahvi ja limonadit hanasta. Lisäksi valikoimastamme löytyy japanilaista olutta Asahia sekä sakea. Suosittelemme erityisesti maistamaan luumusakea Umeshua, joka valkoviinin tavoin sopii erinomaisesti aperitiiviksi tai jälkiruoaksi. Myös talon puna- ja valkoviiniä sekä kotimaista olutta ja siideriä on saatavilla.

Miljöö

Avasimme sushiravintolamme Helsingin Fredrikinkadulle vuonna 2015, ja vuonna 2017 uusimme ravintolamme sisustuksen ja teimme kokonaisvaltaisen remontin. Sisustuksen suunnitteli ravintoloihin erikoistunut taitava sisustusarkkitehti Elisa Korpijärvi. Halusimme säilyttää palan paikan historiaa, kuten esimerkiksi yli 90 vuotta vanhan kauniin kaakelilattian. Raikas sisustus avokeittiöllä ja valoisilla, suurilla ikkunoilla luo viihtyvyyttä ja kodikkuutta. Tervetuloa viihtymään ja ennen kaikkea nauttimaan herkullisesta ja korkealaatuisesta japanilaisesta keittiöstä!

YHTEYSTIEDOT

Osoite

Fredrikinkatu 30, 00120 Helsinki

Puhelin

+358 40 744 7435

Sähköposti

harufreda@harusushi.fi